Sepet
Üyelere Özel Sürpriz İndirimler     ⭐️    Fırsatları Görmek için Hemen Üye Ol    🌿    Etik ve Sürdürülebilir Alışveriş Platformu Createrra    🤍    #DoğayaSaygılıAlışveriş 🌍


Canlandırıcı & Cilt Tonu Eşitleyici Yüz Peeling Serum + Spf+50 Güneş Koruyucu

The Purest Solutions Canlandırıcı & Cilt Tonu Eşitleyici Yüz Peeling Serum + Spf+50 Güneş Koruyucu
689,90₺
Vergiler Hariç: 574,92₺
guvenliİYZİCO İLE %100
GÜVENLİ ÖDEME
iadeKOLAY
İADE
memnuniyet%100 MÜŞTERİ
MEMNUNİYETİ

Her alışverişiniz ile ağaçlandırma projemize katkı sağlıyorsunuz

Invisible UV Protection Daily Ultimate Moisturizer +50SPF: Ciltte yağlanmaya sebep olmadan UV koruması hedefler. İçerdiği nemlendirici aktiflerin desteği ile ciltte nem dengesini korur ve üç farklı cilt tabakasında nem dengesini sağlar ve uzun vadede korur. Cildin nemli, ışıltılı ve yumuşak bir görünümde olmasına yardımcı olur. 
 
Pa++++ : UVA ışınlarına karşı 8 saat ve üzeri koruma gücünü ifade eder. 

 

Cilt tonu farklılıkları yaşayan ciltler   
Akne ve akne skarlı ciltler   
Genişlemiş ve tıkanmış gözenek problem olan ciltler   
Yenilenmeye ve neme ihtiyaç duyan ciltler   
Güneş koruması ihtiyacı olan tüm cilt tipleri 
Yaşlanma Karşıtı Bakıma ihtiyaç duyan ciltler 

NASIL KULLANILIR:  

Exfoliating Facial Peeling AHA 10% + BHA 2%:  Cilt temizliğinin ardından göz çevresi haricinde iyice kurulanmış cilde nazikçe uygulanır. 10 dakika bekletilir, bol su ile durulanır. Uygulama ve durulama işlemleri sırasında göz ve göz çevresine temasından kaçınınız. Temas halinde bol su ile durulayınız.   

 

*uygulamalar arasında en az 3 gün olmak şartıyla, haftada 2 kez kullanılması tavsiye edilir.   

 

Invisible UV Protection Daily Ultimate Moisturizer +50SPF: Cilt bakımının son adımında ve gün içerisinde 2-3 saatte bir tüm cildinize eşit miktarda dağıtarak uygulayınız.

Fırsat Eşitliği:Satıcı, üretim sürecinde çalışanlara ayrımcılık uygulamadığını, gerek işe alım gerekse de iş sürecinde herkesin eşit fırsatlara sahip olduğunu beyan eder.
Azaltılmış Karbon Salımı :Satıcı, üretimin tüm aşamalarında karbon ayak izini azaltmaya yönelik faaliyetlerde bulunduğunu kanıtlar.
Adilce Üretilmiş:Satıcı, çalışanlar için adil maaşlar, yasal istihdam, güvenli çalışma koşulları gibi tüm haklarda etik davranır ve hammadde tedariğinden satış noktasına kadar adil çalışma uygulamalarını takip eder.
Bilinçli Enerji:Satıcı, bu ürünün, kullanılan enerjiyi azaltmak adına yenilenebilir enerji kaynakları ile hazırlandığını kabul eder.
Vegan:Satıcı bu ürünün vegan olduğunu ve üretimin hiçbir aşamasında hayvansal ürün kullanılmadığını kabul eder.
Sıfır Atık:Satıcı, ürünün tedarik aşamasından üretim, paketleme ve lojistik gibi son aşamasına kadar her noktada sıfır atık olduğunu kabul eder.