Sepet
Üyelere Özel Sürpriz İndirimler     ⭐️    Fırsatları Görmek için Hemen Üye Ol    🌿    Etik ve Sürdürülebilir Alışveriş Platformu Createrra    🤍    #DoğayaSaygılıAlışveriş 🌍


Alfheim Age Well Anti Aging Yüz Kremi/ İnce Çizgiler ve Kırışıklık için/ Gerginlik Verir/ Olgun Ciltler İçin/ 50 Ml

%31
Alfheim Aromaterapi Alfheim Age Well Anti Aging Yüz Kremi/ İnce Çizgiler ve Kırışıklık için/ Gerginlik Verir/ Olgun Ciltler İçin/ 50 Ml
En Geç 29-07-2024 Pazartesi kargoda
1.070,00₺
1.404,00₺
Vergiler Hariç: 1.170,00₺
guvenliİYZİCO İLE %100
GÜVENLİ ÖDEME
iadeKOLAY
İADE
memnuniyet%100 MÜŞTERİ
MEMNUNİYETİ

Her alışverişiniz ile ağaçlandırma projemize katkı sağlıyorsunuz

Age Well Anti Aging Yüz Kremi Nedir?

Özel olarak geliştirilen ve dermatolojik testlerden geçen formüle sahip olan yüz kırışıklık kremi, ciltteki kırışıklıkların giderilmesine yardımcı olurken yeni hücre oluşumunu destekleyip cilde elastikiyet kazandırarak kırışıklık oluşumunu önler.


İçindekiler

Alfheim markasının Age Well kolajen yüz kremi formülünde öne çıkan içerikler ölmez çiçek, ıtır, üzüm çekirdeği ve E vitaminidir. Tamamen doğal içeriklerden oluşan bu özel kremde yer alan maddeler kimyasal içermez.


Age Well Anti Aging Yüz Kremi Ne İşe Yarar?

Yaşlanma karşıtı krem, yeni kırışıklıkların oluşumunu önleyici özelliğe sahiptir. Cilde elastikiyet kazandırarak yerleşen kırışıklıkların açılmasına yardımcı olan ürün, cildin matriks dokusunu onarır.  Collagen yüz kremi olarak da bilinen bakım ürünü, kolajen üretimini artırıp cilt liflerini güçlendirir. Doğal yağları ile bağ dokusunu yenileyip hücre oluşumunu sağlar.


Age Well Anti Aging Yüz Kremi Nasıl Kullanılır?

Uygulama öncesi, cildinize uygun temizlik ürünü ile yüzünüzü temizlemeniz önerilir. Temizlenen cildi tonik ile yatıştırdıktan sonra bir miktar anti aging yüz kremini yukarı doğru dairesel hareketlerle uygulamanız gerekir. Age Well yüz kremi, her gün düzenli olarak uygulanarak yüksek verim elde etmenize yardımcı olur. Kısa süre içerisinde cildinizde gözle görülür değişime şahit olabilirsiniz.


Age Well Anti Aging Yüz Kremi Katkı Maddesi İçerir Mi?

Alfheim Aromaterapi’nin özenle hazırladığı Age Well  yüz bakım kremi anti aging etkisi yaratan özel içeriklerden oluşur. Ürünün formülünde zararlı herhangi bir katkı maddesi bulunmaz.


Uyarılar

Age Well yaşlanma karşıtı nemlendirici krem, harici kullanıma uygundur. Göz ve göz çevresi gibi hassas bölgelere uygulanması önerilmez. Ürün, çocukların ulaşamayacağı kuru ve serin bölgelerde muhafaza edilmelidir. Kullanılmadığı sürece kapağı kapalı şekilde saklamanız tavsiye edilir.

Çocuk ve hamileler kullanmadan önce sağlık profesyonellerine danışmalıdır.

Kimyasal İçermez:Satıcı bu ürünün vücuda ya da çevreye zararlı olabilecek tehlikeli kimyasallar kullanılmadan üretildiğini kabul eder.
Fırsat Eşitliği:Satıcı, üretim sürecinde çalışanlara ayrımcılık uygulamadığını, gerek işe alım gerekse de iş sürecinde herkesin eşit fırsatlara sahip olduğunu beyan eder.
Adilce Üretilmiş:Satıcı, çalışanlar için adil maaşlar, yasal istihdam, güvenli çalışma koşulları gibi tüm haklarda etik davranır ve hammadde tedariğinden satış noktasına kadar adil çalışma uygulamalarını takip eder.
Bilinçli Enerji:Satıcı, bu ürünün, kullanılan enerjiyi azaltmak adına yenilenebilir enerji kaynakları ile hazırlandığını kabul eder.
Hayvanlar Üzerinde Test Edilmez:Satıcı, bu ürünün ve onun tüm parçalarının hayvanlar üzerinde test edilmeden üretildiğini kanıtlar.