Sepet
Üyelere Özel Sürpriz İndirimler     ⭐️    Fırsatları Görmek için Hemen Üye Ol    🌿    Etik ve Sürdürülebilir Alışveriş Platformu Createrra    🤍    #DoğayaSaygılıAlışveriş 🌍


Alfheim Papatya Uçucu Yağı (Roman)- 5 Ml

%24
Alfheim Aromaterapi Alfheim Papatya Uçucu Yağı (Roman)- 5 Ml
En Geç 29-07-2024 Pazartesi kargoda
950,00₺
720,00₺
Vergiler Hariç: 600,00₺
guvenliİYZİCO İLE %100
GÜVENLİ ÖDEME
iadeKOLAY
İADE
memnuniyet%100 MÜŞTERİ
MEMNUNİYETİ

Her alışverişiniz ile ağaçlandırma projemize katkı sağlıyorsunuz

Papatya Yağı Nasıl Kullanılır?

Kuru, yağlı, karma ve hassas tüm cilt tipleri için uygun yenileyici ve iyileştirici papatya yağı, bedensel ve ruhsal alanda destekleyicidir. Ciltteki güneş hasarlarına ve aknelere karşı cildi desteklemesi papatya yağı faydaları arasındadır.

Kuru, yağlı, normal ve kırılarak uzamayan saçların bakımında papatya yağı saça faydaları ile yardımcıdır.

Ruhsal olarak sakinleştirici ve teskin edicidir.


İçindekiler

%100 Papatya Yağı (chamaemelum nobile, Chamomile Roman)


Papatya Uçucu Yağı Faydaları

Papatya uçucu yağı bizi bedensel ve ruhsal alanda destekler. Papatya yağı cilde faydaları arasında cilt yenileyici özelliği de sayılabilir. Tüm cilt tiplerine uygun olması ve sağladığı destekler geniş bir kullanım alanına sahip olmasını sağlamıştır. Papatya yağı kullanımı aromaterapide de yaygındır.

Aroma lambası, difüzör veya buhurdanlıklarınızla atmosferinizi tazeleyebilir ve zihinsel uyanıklığınızı arttırabilirsiniz. Alfheim Base Shampoo içerisine dahil edeceğiniz roman papatyası yağı ile doğal ve etkili saç bakım rutininizi oluşturabilirsiniz.


Sinerjisi İle Uyumlu Diğer Yağlar

Bergamot, ıtır, melisa, lavanta ve sedir yağları ile etkili sinerji oluşturur.


Papatya Uçucu Yağı Katkı Maddesi İçerir mi?

Papatya yağı kullanımı ile ruhsal ve bedensel bütünlüğü yakalamak isteyenler saf uçucu yağları tercih etmelidir. Saf uçucu yağlar, kimyasal katkı maddeleri içermezler. Alfheim Aromaterapiden satın alacağınız tüm uçucu ve sabit yağlar saf, katkısız ve %100 doğaldır.


Papatya Yağı Nerelerde Kullanılır?

Sakinleştirici ve dinlendirici bir uykuya teşvik eden papatya yağı, ruh halini yükseltir. Bunun için Alfheim saf roman papatya yağını aroma lambanızda, difüzörünüzde ve buhurdanlıklarınızda kullanabilirsiniz. Arınmış ve dinlendirici bir atmosfer için idealdir.

Cilt bakımında değerli taşıyıcı yağlar ile etkili sinerjiler oluşturan papatya yağı cildi yeniler ve destekler. Antibakteriyel, antifungal ve antiseptik etkisiyle cildi arındırır. Kozmetikte, parfümeride,cilt bakım ürünlerinde, sabun ve deterjanlarda aranan değerli bir uçucu yağdır.


Papatya Yağı Nasıl Yapılır?

Papatya yağı yapımı çiçek başlarının buharda damıtılmasıyla gerçekleşir.


Uyarılar: Sadece harici kullanımlar içindir. Çocuklardan uzak, serin ve kuru yerde kapağı kapalı olarak saklayınız. Çocuk ve hamileler kullanmadan önce sağlık profesyonellerine danışmalıdır.

Hayvanlar Üzerinde Test Edilmez:Satıcı, bu ürünün ve onun tüm parçalarının hayvanlar üzerinde test edilmeden üretildiğini kanıtlar.
Bilinçli Enerji:Satıcı, bu ürünün, kullanılan enerjiyi azaltmak adına yenilenebilir enerji kaynakları ile hazırlandığını kabul eder.
Adilce Üretilmiş:Satıcı, çalışanlar için adil maaşlar, yasal istihdam, güvenli çalışma koşulları gibi tüm haklarda etik davranır ve hammadde tedariğinden satış noktasına kadar adil çalışma uygulamalarını takip eder.
Fırsat Eşitliği:Satıcı, üretim sürecinde çalışanlara ayrımcılık uygulamadığını, gerek işe alım gerekse de iş sürecinde herkesin eşit fırsatlara sahip olduğunu beyan eder.
Kimyasal İçermez:Satıcı bu ürünün vücuda ya da çevreye zararlı olabilecek tehlikeli kimyasallar kullanılmadan üretildiğini kabul eder.