Sepet
Üyelere Özel Sürpriz İndirimler     ⭐️    Fırsatları Görmek için Hemen Üye Ol    🌿    Etik ve Sürdürülebilir Alışveriş Platformu Createrra    🤍    #DoğayaSaygılıAlışveriş 🌍


Palmarosa (Limonotu) Uçucu Yağı

Rosece Palmarosa (Limonotu) Uçucu Yağı
Marka : Rosece
En Geç 26-02-2024 Pazartesi kargoda
240,00₺
Vergiler Hariç: 200,00₺

Kuponlar

Üyelere Özel

50₺ indirim

Alt Limit: 300,00₺

guvenliİYZİCO İLE %100
GÜVENLİ ÖDEME
iadeKOLAY
İADE
memnuniyet%100 MÜŞTERİ
MEMNUNİYETİ

Her alışverişiniz ile ağaçlandırma projemize katkı sağlıyorsunuz

Portakal, Limon, Bergamut , Lavanta ve çiçeksi kokular ile uyumludur.

Anayurdu Tropikal Asya’dır. Uçucu yağı, buğdaygiller familyasından çok yıllık çalımsı bir bitki olan Limon Otu bitkisinin distilasyonundan elde edilir.

Aromaterapide,  yatıştırıcı, duygusal dengeyi koruyucu, duyguları destekleyici ve mutluluk hissi etkilerinden faydalanılır. Ayrıca kasların gevşetici rahatlatıcı özelliği bilinmektedir. Stresi azaltmak ve uyku kalitesini arttırmak için kullanılır.

Doğal bir deodorant ve hava temizleyicidir. Doğal deterjanlarda da kullanılmaktadır.

Cilt temizleyici ve ton dengeleyici etkisi bulunmaktadır. Ciltteki serbest radikallerle savaşarak cildin yıpranmasının engellenmesine yardımcı olur.

Saç bakımında saç derisinin temizlenmesini sağlar, foliküllerin güçlenmesine destek olur.

Doğal ve bir çok türde etkili bir haşere kovucudur. Kendi cildinizde ve evcil hayvanlarınızda kullanabilirsiniz.

 

ESANSİYEL (UÇUCU) YAĞLAR;
Milattan önce 3000 yılından beri bilinen, tıpta, alternatif tedavide ve kozmetikte kullanılan, bitkilerden buhar distilasyonu ve press yöntemi ile elde edilen esansiyel yağlardır.
Bitkilerin çiçek, meyve, kabuk, yaprak, kök, reçine ve odun kısımlarından elde edilebilir. Bitkinin kendinden 100 kat daha güçlü etkilere sahiptir. Bir damlası bile hormonları uyaracak kadar kuvvetlidir. Literatürler ışığında, bir uzmana danışarak oranlarda  kullanılmalıdır.
Esansiyel yağlar gözle temas ettirilmemelidir.
Hamile ve bebeklerde dikkatli kullanılmalıdır.

İlaç değildir. Türk Gıda Kodeksine Uygun Olarak Üretilmiştir.
Buhurdanlıkta veya difüzerde kokulandırmada kullanılabilir.
Ciltte kullanımında mutlaka taşıyıcı, sabit bir yağa eklenerek doğru oranlarda kullanılmalıdır.

İşletme Kayıt No: TR-06-K-061408